Mijn favorieten

NWWI taxaties

 

Het vaststellen van een waarde van een onroerende zaak is vakwerk.
Of het nu gaat over vaststellen van een marktwaarde, een executiewaarde, een beleggingswaarde, een herbouwwaarde, een waarde i.v.m. bedrijfsbeëindiging, altijd komt hier de deskundigheid van de makelaar / taxateur om de hoek kijken.

Van der Helm Woning- en Bedrijfsmakelaars B.V. heeft beëdigde / gecertificeerde taxateurs in dienst, met een inschrijving in het NWWI, VastgoedCert register, en daardoor bevoegd om te taxeren voor alle banken en geldinstellingen in Nederland, ook voor een aanvraag voor NHG.

Het VastgoedCert houdt nauwlettend de bekwaamheid van de ingeschreven taxateurs bij en ziet toe op permanente educatie welke leden verplicht zijn te volgen om aan de gestelde eisen van taxateur te kunnen blijven voldoen.

En mocht het een keer nodig zijn, dan kan Van der Helm Woning- en Bedrijfsmakelaars B.V. op speciaal verzoek ook spoedtaxaties voor u uitvoeren.

Voor het laten verrichten van een taxatie bent u bij ons aan het juiste adres. Via ons contactformulier kunt u direct een aanvraag doen.